@@sis-style@@
X
يكشنبه, ۲۲ تير ۱۳۹۹
چچ

عملكرد طرح احياء، فعال سازي و توسعه معادن كوچك مقياس؛

پايش 490 معدن كوچك طي بهار امسال؛ 9 معدن در مدار فعال سازي قرار گرفتند

گزارش سه ماهه طرح احياء، فعال سازي و توسعه معادن كوچك مقياس حاكي است، از 490 معدن پايش شده كشور (اخذ آمار 31 استان)، 9 معدن در مدار احيا و فعال سازي قرار گرفتند. اين اقدامات به رغم شرايط تحريمي و محدوديت هاي كرونا،‌ انجام شده است.

پايش 490 معدن كوچك طي بهار امسال؛ 9 معدن در مدار فعال سازي قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)، طي بهار 99 براي 33 معدن اقدام كلينيكي انجام شده است. يكي از اقدامات اين مدت، احياء و فعال سازي معدن مس ميلوئيه- واقع در سيرجان- از طريق جذب سرمايه گذار بوده است كه در حال نهايي شدن انعقاد قرارداد فيمابين معدندار و سرمايه گذار است.

اقدام كلينيكي براي 1053 معدن
در طرح احياء، فعال سازي و توسعه معادن كوچك از ابتداي اجراي طرح تا پايان خردادماه امسال، 2620 معدن در 31 استان كشور پايش شده است. از اين تعداد بر روي 1053 معدن اقدام كلينيكي و راه حل ارايه شده است.
41 معدن كوچك در مدار توليد
طي اين مدت، بر روي 155 معدن اقدام نهايي شده و 41 معدن فعال و در حال توليد است.
سال گذشته از مجموع 2130 معدن پايش شده در 31 استان، بر روي 1020 معدن، اقدام كلينيكي انجام و در 146 معدن اقدام نهايي انجام شد.
ايميدرو، طرح احياء، فعال سازي و توسعه معادن كوچك مقياس را به منظور تامين خوراك و افزايش توليد زنجيره محصولات از ابتداي سال 98 اجرا كرد.
مجري اين طرح شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران (مجموعه تحت پوشش ايميدرو) است.

آدرس کوتاه شده: